Philips lampen

Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting. Wij zijn ’s werelds marktleider in verlichting en bieden onze klanten hoogwaardige energiezuinige verlichtingsproducten, ‑systemen en ‑services. We veranderen lichtbronnen in data verzamelpunten om nog meer apparaten, plaatsen en mensen via licht met elkaar te verbinden. Zo besparen we energie en dragen we bij aan het veiliger en comfortabeler maken van het leven van mensen, maken we bedrijven en steden efficiënter, productiever en leefbaarder en de wereld duurzamer.

 

De keuze voor onze nieuwe bedrijfsnaam komt voort uit het feit dat licht een intelligente taal is geworden die informatie kan uitwisselen en betekenis overdraagt. Het Engelse ’to signify’ betekent ‘betekenen’. Vandaar Signify the meaning of light!

Leuke bijjob gezocht? Kijk eens bij Mindset

In het streven om uw top LED leverancier te zijn, biedt LEDSupply High-Power LED componenten van verschillende afmetingen, vormen, kleuren en helderheid. Wij beschikken over High-Power Surface Mount Device (SMD) LED’s van topmerken als Cree, Nichia en Luxeon, evenals discrete 5mm LED’s. Ons doel is om klanten te voorzien van geweldige LED componenten tegen een betaalbare prijs, dat is waarom we altijd voorzichtig zijn met het selecteren van hoge kwaliteitsbakken van onze topfabrikanten, zodat u de hoogste Lumen output en de beste kleuren krijgt terwijl de voorwaartse spanning laag blijft, zodat we de best mogelijke efficiëntie kunnen garanderen. Voor meer LED-specifieke informatie zie hieronder.